085 4018 223 (ma - vr 10.00 - 14.00 en 15.00 -16.00)

Welkom op Sportuitlaatdemper.nl!

Verkoop via internet van sportuitlaat systemen en sportuitlaat onderdelen.

Sportuitlaatdemper.nl is een jong en dynamisch bedrijf actief in de verkoop via internet van sportuitlaat systemen en sportuitlaat onderdelen. Door de uitstekende inkoop kanalen van Sportuitlaatdemper is het mogelijk sportuitlaten; complete sportuitlaat systemen, of losse sportuitlaat onderdelen zoals sportvoordempers, sportmiddendempers en sporteinddempers tegen zeer scherpe tarieven aan te bieden. Daardoor kunnen wij zonder aarzeling een goedkoopste prijsgarantie op al onze sportuitlaten aanbieden. Wij verzenden snel; doorgaans binnen  1 á 2 dagen. Al onze sportuitlaten zijn goedgekeurd voor APK keuringen, in veel gevallen is een e-keurmerk ook aanwezig. Vanuit ons distributiekanaal in Gelderland verzenden wij uw sportuitlaten naar een gewenst adres; u kunt echter ook tijdens onze openingsuren de bestelde sportuitlaat onderdelen ophalen.

Heeft u vragen over uw uitlaat bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u professioneel te woord te staan voor al uw vragen betreffende uitlaat systemen, losse uitlaat delen of andere zaken gerelateerd aan uitlaatsystemen.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure

Sportuitlaatdemper.nl - de goedkoopste uitlaat distributeur van Nederland!

Sportuitlaatdemper.nl
Nijverheidstraat 8
6914AD Herwen

 KVK 61416673 | BTW NL854332868B01

Telefoon (085) - 4018223 (lokaal tarief)

Verkoop: sales@sportuitlaatdemper.nl
Informatie: info@sportuitlaatdemper.nl

Sportuitlaatdemper.nl is onderdeel van AP Onderdelen B.V.

 

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor sportuitlaatdemper.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij sportuitlaatdemper.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.